Kontakt og præsentation

 Billedkunstner

 Marianne Langhoff 
 Skelagervej 333a
8200 Århus N

29 45 23 91

 Værksted: Ellipsen, E. Warmingsvej 35, 8000 Aarhus C

 langhoffmarianne@gmail.com


 

Jeg nyder at male motiver efter nogle dejlige naturoplevelser fra udlandsrejser, men jeg finder også meget inspiration fra den varierede og smukke natur i Danmark. De sidste år har jeg malet meget fra Gudenåen.

Jeg har altid været interesseret i at tegne og male. Jeg har videreuddannet mig på Danmarks Lærerhøjskole i retningsdelen ”Kultur og Æstetik”. Desuden har jeg fået stor teknisk viden og kreativ inspiration ved at deltage i mange forskellige tegne- og malekurser på Århus Kunstakademi.

Jeg maler hovedsageligt koloristiske modernistiske landskabsmalerier.

Jeg anvender forskellige udtryk og maleteknikker for at kunne gengive mine sanseindtryk fra naturen i det lys — med de farver  - i den form og med den bevægelse, jeg oplever den. Jeg maler især med olie og akryl på lærred, hvor jeg anvender meget nuancer i jordfarver og primærfarver. Jeg maler også akvareller i naturen, hvor jeg også skitserer motiverne til malerierne.

Jeg maler såvel hjemme, som på det værksted, jeg deler med andre malende kunstnere i kunstgruppen "Ellipsen",  E. Warmingsvej 35, 8000 Aarhus C tæt på Botanisk Have. Desuden laver jeg masser af skitser på mine ture i naturen.